Rekvalifikačné kurzy Úrad Práce ÚPSVaR

Potrebujete poradiť, ktorý konkrétny kurz si vybrať? Ideálne ak kurzy sú priamo naviazané na vaše budúce zamestnanie. Dnes je ťažké nájsť si prácu bez praxe a vzdelania. Preto je plusom mať vhodné vzdelanie, ktoré je priamo spojené s budúcou prácou. Kvalitné kurzy sú finančne náročné. Rozhodli sme sa preto zapojiť do projektu Zručnosti pre Trh Práce preplácajúcim kurzy, tak aby ste ich získali zadarmo. Ponúkame rekvalifikačné kurzy cez Úrad Práce, ktoré sú vytvorené na mieru pre súčasný pracovný trh. Vďaka projektu rekvalifikačným kurzom ÚPSVaR sú teraz naše kurzy kompletne preplácané. Maximálna suma kurzov na preplatenie je vo výške 900 eur vrátane DPH pre nezamestnaných.

Akreditované Online Kurzy

Akreditované kurzy majú obrovskú výhodu, že sú častejšie schvaľované a sú bez poplatkov. Vo VITA Academy máte vysokú šancu na preplatenie kurzu úradom práce. Naši klienti sú pre nás prioritou a preto sa snažíme spracovať každú požiadavku v priebehu 3 až 5 pracovných dní. Za posledný mesiac a pol sme úspešne spracovali viac ako 250 požiadaviek. To svedčí o dôvere a podpore, ktorú sme si získali od našich klientov.

Štatistiky ukazujú, že väčšina našich klientov sú zamestnanci, ktorí chcú zlepšiť svoje schopnosti a posunúť sa v kariérnom raste. Najviac požiadaviek máme zo strany zamestnaných v pomere 61 % zamestnaní a 39 % tvoria kurzy pre nezamestnaných. Podľa vyjadrení Úradu Práce nemôže byť vzdelávanie prospešné pre súčasný zamestnanecký vzťah a ani prispôsobené potrebám aktuálneho zamestnávateľa. Finančný príspevok na podporu vzdelávania záujemcu o zamestnanie v takýchto prípadoch nie je možné poskytnúť. Lopatisticky povedané to znamená, že odporúčame si vybrať balíky kurzov, ktoré sú iné a odlišné od vášho aktuálneho zamestnania alebo vysokoškolského vzdelania, ktoré ste absolvovali.

Najobľúbenejšie Rekvalifikačné Kurzy

Dávame vám tipy na naše top online kurzy. Zoznam rekvalifikačných kurzov, ktoré sú medzi našimi klientmi najviac obľúbené a sú 100 % preplácané. Nasledovné kurzy sú našimi bestsellermi.  Pomáhajú posunúť sa v kariére alebo nájsť si novú prácu. Stačí si vybrať ten balík kurzov, ktorý vám najviac vyhovuje.

  1. SAP Profesionál
  2. Digitálny Marketing a Eshop
  3. Python Programátor
  4. Testovanie Softvéru
  5. Tvorba Web Stránok a Aplikácií

Dajte nám vedieť na info@vita.sko ktoré online kurzy máte záujem.

Najčastejšie otázky k preplateniu Kurzov Úradom práce (Nestrať prácu – vzdelávaj sa) sme dali do prehľadného článku ➡ Projekt Zručnosti pre Trh Práce – Najčastejšie Otázky k Preplateniu Kurzov FAQ 

Úspešné Schválenie Požiadavky a Vzdelávacie Poukazy 

Nižšie nájdete vzorové príklady úspešne schválených požiadaviek a vzdelávacích poukazov zo vzdelávacích kategórií grafika, dizajn, marketing, programovacie jazyky a testovanie softvéru. Priemerná cena balíkov online kurzov je 860 eur.

Vzdelávací poukaz grafika dizajn marketing

Vzdelávací Poukaz Grafika Dizajn Marketing

Vzdelavaci-Poukaz-Testovanie-Softveru

Vzdelávací Poukaz Testovanie Softvéru

Vzdelavaci-Poukaz-Digitalny-Marketing

Vzdelávací Poukaz Digitálny Marketing

Autor

Katarína Bachratá

Office, Project Manager. Mám na starosti vzdelávacie programy, kurzy vrátane ich akreditácie. Pomáham pri vašom vzdelávaní a získavaní nových znalostí.